Powerslide Kolieskové korčule Powerslide Next Pastel 100 Trinity

Powerslide Kolieskové korčule Powerslide Next Pastel 100 Trinity

Urobte si radosť produktom Powerslide Kolieskové korčule Powerslide Next Pastel 100 Trinity od značky výhodne za 278 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 2.000 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Kolieskové korčule Powerslide Next Pastel 100 Trinity sú rýchle a odolné mestské inline korčule. Odolná pevná topánka, rám Elite, montáž TRINITY, 100 mm kolieska, ložiská WICKED ABEC 9.

Kolieskové korčule Powerslide Next Pastel 100 Trinity sú rýchle a odolné mestské inline korčule. Odolná pevná topánka, rám Elite, montáž TRINITY, 100 mm kolieska, ložiská WICKED ABEC 9.

Popis:

Štýl a výkon v jednom balení:

NEXT Pastel je viac ako len dobrý vzhľad. Iste, má nádhernú pastelovú farbu s ružovými a bielymi odleskami, ale to je len začiatok. Model NEXT Pastel 100 vychádza zo slávneho modelu NEXT hardboot a je vynikajúcou mestskou inline korčuľou, ktorá je rýchla, odolná a pripravená na intenzívne mestské korčuľovanie.

Rýchle a kontrolované mestské korčuľovanie:

Odolná topánka NEXT je spojená s výškovo nastaviteľnou manžetou, ktorá umožňuje meniť oporu a ohyb korčule podľa vášho individuálneho štýlu korčuľovania. Aby vaše nohy dokonale držali na mieste, topánky NEXT Pastel 100 majú spoľahlivý 45-stupňový račňový pásik a voskované šnúrky. Topánka je pripevnená k pevnému a ľahkému hliníkovému rámu Elite, ktorý je skonštruovaný okolo známeho trojbodového montážneho systému TRINITY, vďaka ktorému sú kolieska čo najbližšie k vašim nohám, čo zlepšuje stabilitu, kontrolu a hlavne prenos energie.

Plnohodnotné mestské inline korčule pre ženy:

NEXT Pastel 100 poskytuje korčuliarkam všetko, čo potrebujú na rýchlu, zábavnú a pohodlnú jazdu. Žiadne dve nohy nie sú rovnaké a vložka MYFIT Recall dual-fit pokrýva dve rôzne veľkosti a je tepelne tvarovateľná, takže vložku môžete dokonale prispôsobiť svojmu individuálnemu tvaru chodidla. Korčule NEXT Pastel 100 jazdia na 100 mm/88A kolieskach PS Spinner a hladkých ložiskách WICKED ABEC 9. Poskytujú konzistentnú rýchlosť a kontrolu, takže si môžete byť istí, keď dosahujete nové rýchlosti a posúvate svoje limity.

 

Kotva tabulky velikostí

 

Naše výhodné ponuky čakajú práve na vás. Úspora a spokojnosť z nákupu, záleží nám na vašej spokojnosti.

Popis produktu Powerslide Kolieskové korčule Powerslide Next Pastel 100 Trinity

    • Výrobca: Powerslide
    • Cena: 278 €
    • Velikost EUR: 36-37
    • Modelový rad: Next
    • Počet koliesok: 3x
    • Veľkosť koliesok: 100mm

Podobné produkty

Powerslide Kolieskové korčule Powerslide Next Pastel 100 Trinity

Ďalšie produkty od značky

Powerslide

Powerslide Kolieskové korčule Powerslide Next Pastel 100 Trinity od známej značky Powerslide - tento artikel musíte mať s úžasnou cenovkou 278 €. Výhodné ceny máme pre všetkých zákazníkov. Ak máte radi bezplatné poštovné, pridajte si do svojej objednávky tovaru za viac, ako€. Urobte si radosť.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Osobní odběr: Zdarma
  • Doručení na moji adresu DPD: 90 Kč
  • Doručení na odběrné místo Zásilkovna: 89 Kč
  • Doručení na odběrné místo GLS: +49 Kč
  • GLS - Doručení na moji adresu: +90 Kč
Platba

  • Dobírka: 49 Kč
  • Hotově: Zdarma
  • Kartou/Převodem: Zdarma